ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY: Ve čtvrtek 25. 04. bude naše prodejna v Brně otevřena do 16.00 hod. V pátek 26. 04. máme zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Skutečně zdravé září 2017

Začátek školního roku otevírá téma stravování mimo domov. Během tohoto měsíce máte i vy možnost koupí produktů kustovnice, moruše a kakaových bobů podpořit projekt Skutečně zdravá škola.

Září je obdobím sklizně, dobou, kdy si vychutnáváme úrodu. Září je také měsícem biopotravin. Je to období, které nás vyzývá ke koncentraci na způsob stravování sebe i svých blízkých.

Vy, kteří máte děti, jistě řešíte, jak jedí ve škole. A vy, kteří děti nemáte, byste mladé generaci dozajista přáli, aby měla ve školních jídelnách přístup ke kvalitnějším potravinám a aby pro ni bylo zdravé jídlo stejnou samozřejmostí jako dýchání.

Skutečně zdravá škola

Nyní je to již možné díky projektu Skutečně zdravá škola, který během září společně s vámi podpoříme. Projekt se snaží do školních jídelen dostávat zdravé a chutné jídlo a vzdělává děti i pracovníky jídelen o zásadách zdravého stravování i původu kvalitních surovin. Jde především o to „…aby si děti jídla vážily, dokázaly si jej vychutnat a věděly, odkud jídlo pochází a jak vzniká. Skutečně zdravá škola pomáhá dětem v rozvoji dovedností a návyků, které budou potřebovat ke zdravému a úspěšnému životu.“

V rámci finanční podpory programu Skutečně zdravá škola vznikla kampaň Skutečně zdravé září. I vy můžete společně s námi koupí svých oblíbených produktů podpořit tuto dobrou věc.

Do kampaně Skutečně zdravé září poskytujeme produkty, které u nás patří k nejprodávanějším. Jedná se o kustovnici, moruši a kakaové boby.

Z každého nákupu těchto 3 druhů výrobků během měsíce září věnujeme
10 Kč iniciativě Skutečně zdravá škola.

Podpořte akci s námi!

Kustovnice čínská
(125 g, 400 g a 750 g)

Moruše bílá
(250 g, 500 g)

Kakaové boby
(250 g, 1 kg)