V pátek 29. 03. a v pondělí 01. 04. bude naše brněnská prodejna z důvodu velikonočních svátků ZAVŘENÁ. Děkujeme za pochopení.

Přírodní energeťák s guaranou, macou a Lion´s Mane

Potřebujete se hluboce soustředit a podat psychický výkon, a přitom se cítíte už dost unavení a vyčerpaní? Ano, i takové situace často nastávají před důležitou zkouškou, ústní prezentací nebo během dokončování důležitého projektu. Máme pro vás čistě přírodního zachránce! Namíchejte si tento skvostný superfoods energy drink, který vám na několik hodin vrátí sílu, zbystří mysl, zlepší paměť i vyjadřovací schopnosti a dodá tělu vzpruhu.

Ingredience:

Postup:

Všechny tyto silné ingredience smícháme do hrnku a zalijeme horkou vodou. Základní surovinou je guarana, která zahání únavu, dodává tělu energii a podporuje soustředění. Funkční houba Lion's Mane ještě více tříbí kognitivní schopnosti, zlepšuje paměť a pomáhá proti stresu. Maca podporuje fyzickou energii a nabíjí zdroje těla zevnitř. Když přidáte Vitamin Mineral Rush, dostanete k tomu ještě pěkný příliv vitamínů a minerálů, které váš organismus v extrémní zátěži dostanou zpátky do pohody. Máte-li rádi sladkou chuť, lze přisladit přírodním sladidlem.


Tyto produkty můžete koupit u nás

Prohlédněte si také tyto recepty

Frapé s funkčními houbami a proteinem

Frapé s funkčními houbami a proteinem

Nápoj

Máte na něco chuť a zároveň se potřebujete při odpoledni trochu povzbudit? Umíchejte si tento kávový drink s funkčními houbami. Káva...

Přejít na recept

Jak získat energii v hektickém čase adventu

Jak získat energii v hektickém čase adventu

Taky každý rok pátráte po tom, jak zvládnout vánoční svátky bez stresu? Zakomponujte do každodenního shonu pár mých jednoduchých tipů,...

Přejít na recept

všechny články