V pátek 29. 03. a v pondělí 01. 04. bude naše brněnská prodejna z důvodu velikonočních svátků ZAVŘENÁ. Děkujeme za pochopení.

Extrémně účinný antioxidační přípravek: Acai Resveratrol

Samotné  Acai  obsahuje vysoký podíl vlákniny, je bohatý na antioxidanty, zdravé mastné kyseliny, vitamíny A, B, E a vápník. Navíc nabízí fytosteroly, mastné kyseliny a ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), tedy schopnost vázat na sebe volné radikály. 

Denně jsme vystavováni velkému množství toxických látek z potravin, ze záření, ze znečištěného ovzduší, z elektrosmogu a dalším lidskému tělu nepřirozeným chemickým látkám, které přispívají k tvorbě volných radikálů v těle.

Pro naše tělo je velice důležité jíst potraviny s vysokým množstvím antioxidantů. Potraviny jako Acai pomáhají chránit buňky před oxidačním poškozením.

Acai Resveratrol je antioxidační výrobek, který je rozpustný jak ve vodě, tak v tucích a neobsahuje žádné syntetické látky. Antioxidant Extreme™ pročišťuje lidské tělo a podporuje normální buněčné dělení.

Je vyroben z bylinných výtažků a celých potravin v kvalitě BIO; obsahuje borůvky, ostružiny, brusinky, kurkumu, kustovnici, acai, extrakt z hroznových jader, borové kůry a granátového jablka, extrakt ze zeleného čaje, skořici, zázvor a mátu. Díky skleněné láhvi s plastisolovou vložkou a kovovým víčkem je zabráněno oxidaci a tím se udržují antioxidační vlastnosti obsažených látek.

Resveratrol je látka, kterou najdeme v borůvkách, ve slupkách a jadérkách černého rybízu, granátového jablka a červeném vínu. Patří mezi silné antioxidanty, jež pozitivně působí na buňky, tkáně, orgány i celý organismus.

Antioxidanty přispívají k ochraně imunitního systému tím, že svůj volný elektron „předají“ kyslíkovému radikálu. Tím zastaví proces oxidace a volný radikál, který může urychlovat proces stárnutí a způsobovat infarkty, srdečním onemocnění a některé tipy rakoviny, je neutralizován.

Související produkty

Podobné články

Rád se pohybuji na hranici možností. S Jiřím “BJP“ Procházkou o jeho vnitřním světě

Rád se pohybuji na hranici možností. S Jiřím “BJP“ Procházkou o jeho vnitřním světě

30.04.2021

S českým MMA bijcem Jirkou “BJP“ Procházkou jsme letití kamarádi. Celý svět teď žije jeho střetem s americkým ranařem Dominickem Reyesem...

číst celý článek

Potraviny, které vás zbaví stresu

Potraviny, které vás zbaví stresu

01.10.2015

Nepodléhejte podzimním chmurám, vychutnejte si všechny barvy života! Vybavte se dávkou energie, pořádnou náloží přírodních vitamínů a...

číst celý článek

Kakaové boby a kustovnice jsou plné antioxidantů. A nejen těch.

Kakaové boby a kustovnice jsou plné antioxidantů. A nejen těch.

15.09.2014

Pro naše zdraví je nezbytné, abychom udržovali správnou hladinu volných radikálů v těle, a k udržení této rovnováhy potřebujeme...

číst celý článek

všechny články