V pátek 29. 03. a v pondělí 01. 04. bude naše brněnská prodejna z důvodu velikonočních svátků ZAVŘENÁ. Děkujeme za pochopení.

Energie s koncem léta? Není problém!

Prázdninové léto skočilo, slunce svítí a hřeje méně a k tomu začal nový školní rok. Pro mnohé z nás to znamená kolečko aktivit s našimi ratolestmi, nové výzvy v práci či ve škole, a proto je vždy potřeba mít kapku energie navíc, souhlasíte? Někdy stačí jen trošku upravit jídelníček a pozitivní výsledek je tu! Jak se snadno poprat s únavou a hravě zvládnout tělu dodat více energie? Máme pro vás několik dobrých zpráv.

Svačíte rádi? Výborně, dobrá zpráva č. 1 je pro vás! Místo klasických sladkých pamlsků, na jejichž zpracování tělo spotřebuje tolik energie a z nichž vlastně nic nevyužije, si pochutnáme na zdravé a energií nabité svačince. Raw Cookies od My Raw Joy jsou  vyrobené z ořechů a superpotravin, které zasytí a poskytnou potřebnou energii a živiny. Perfektní zdravá pochoutka pro všechny příležitosti.

Další lahodnou svačinkou, která dodá vašemu tělu nejen vzpruhu, ale také množství cenných vitamínů a minerálních látek, jsou kakaové boby drcené s kešu. Vynikající kombinace nepražených raw kakaových bobů s kešu oříšky se postará o vaši dobrou náladu a zároveň posílí zdraví srdce a cév. Už jste slyšěeli, jak lahodně chutná?

Dobrá zpráva č.2 – jednoduchá a účinná úprava jídelníčku, začněme nejlépe hned u snídaně. Ranní ovocný koktejl s výborným a chutným rýžovým proteinem? Rostlinné proteiny Sunwarrior nejen že dodají tělu vitamíny, minerály i enzymy, ale především nezatíží organismus. Jedná se o rýžové a hráškové proteiny vyrobené technologií zastudena, jsou hypoalergenní a vstřebávají se s téměř stoprocentní účinností. Proteiny rozhodně nejsou pouze pro sportovce, ale pro všechny, kdo chtějí mít více energie a chtějí dodat tělu potřebné živiny. Jejich chuť je krémová a hedvábně jemná, přičemž si můžete vybrat „čistý protein“, nebo příchuť vanilky i čokolády, samozřejmě v RAW kvalitě.

Jako alternativa ke koktejlům z různých druhů ovoce mohou být i chia semínka smíchaná s proteinem a oříšky, semínky, čerstvým a sušeným ovocem. Mňam. Chia jsou plnohodnotnou komplexní potravinou, která dodává energii a je snadno stravitelná. Obsahují vysoký podíl vlákniny, vitamínů, minerálů, antioxidantů a bílkovin a jsou nejbohatším známým rostlinným zdrojem esenciálních mastných kyselin. Chia vám umožní postupně čerpat energii po celý den.

Pokud máte ráno naspěch a ovocnou snídani nestačíte připravit, popřípadě snídáte až v práci, nebo nesnídáte vůbec, stačí tyto rostlinné proteiny přidat do vody, do džusu nebo zeleninového salátu, a to v jakoukoli denní dobu. Uznejte, že to stojí za to: rostlinné bílkoviny nezpomalují trávení ani jinou denní činnost, jsou průmyslově nezpracované, neobsahují pesticidy, konzervanty, lepek, sóju, ani geneticky modifikované složky.

Potřebujete něco opravdu rychlého? Dobrá zpráva č. 3 tedy patří vám. Energetizující funkční houbu Cordyceps stačí přelít horkou nebo studenou vodou – až nečekaně snadné na to, co nám tento jednoduchý drink přinese -  zlepší výkon a dodá energii už na buněčnou úroveň, podpoří imunitu a lépe okysličí organismus. Pokud máte rádi experimenty, můžete houbu přidat do koktejlu, smoothie, nebo použít při vaření a pečení. Je balená po jednotlivých dávkách a tak ji snadno můžete mít kdekoliv sebou.

Na závěr dobrá zpráva č. 4 – slunce nás letos ještě zahřeje, tak jej pojďme svou energií, silou i elánem podpořit a dopřejme si něco navíc.

Související produkty

Podobné články

Léto ve městě

Léto ve městě

17.08.2016

Užívejte si vzácné chvíle léta na plné obrátky. A to, že to bude ve městě, vůbec nevadí. Po práci si na piknik může zajít každý. Stejně...

číst celý článek

6 přírodních tipů pro letní krásu

6 přírodních tipů pro letní krásu

08.08.2016

Čas prázdnin je v plném proudu. Někteří z nás už svou letní dovolenou prožili, některé z nás to teprve čeká. Ať už dáváte přednost válení...

číst celý článek

8 letních nepříjemností a jak je řešit přírodní cestou

8 letních nepříjemností a jak je řešit přírodní cestou

28.07.2016

Léto je synonymem tepla, pohody a hlavně dobrodružství. S létem jsou ale také neodmyslitelně spojeny nepříjemnosti, které se nám rok co...

číst celý článek

všechny články