ZKRÁCENÁ OTEVÍRACÍ DOBA: Ve středu, čtvrtek a pátek bude naše prodejna v Brně otevřena do 15.00 hod. Děkujeme za pochopení.

Fit a štíhlá s Complete Power

Nevíme o žádné jiné vychytávce, kterou lze připravit tak rychle. A přitom byla tak komplexní a zdravá. Complete Power vám pomůže ušetřit čas, ale rozhodně ne za cenu kompromisu.

Jak to souvisí s udržováním štíhlé postavy?

Nejdřív krátce o tom, co přesně Complete Power je:

Unikátní rostlinná směs 34 pečlivě vybraných superpotravin, medicínských hub a bylin. To vše v Bio kvalitě, zpracované za studena, s výbornou přírodní vanilkovou příchutí. Slouží především k přípravě nápoje v šejkru, nebo základ do smoothies.

Tuky budete potřebovat

Obecný mýtus hubnutí vnímá tuky jako nepřítele číslo jedna. Osvědčená praxe už to ale vidí jinak.

Tělo tuky potřebuje. Dodávají energii postupně a zasytí vás na delší dobu. To je hodně důležité. Vydržíte déle bez pocitu hladu a nutkání se znovu najíst.

Complete Power obsahuje okolo 19 % prospěšných tuků z lněného semínka. Len je nejvýznamnější rostlinný zdroj blahodárných omega – 3 a omega – 6 nenasycených mastných kyselin, navíc jsou v ideálním poměru.

Proteiny v hlavní roli při hubnutí

Pokud chcete hubnout, budete se muset hýbat. Tedy pokud chcete hubnout zdravě.

Ženy i muži někdy při snaze hubnout pouze omezí množství jídla. Tělo tak dostává méně paliva, než potřebuje a logicky by mělo ztrácet váhu. Pokud ale nezatěžujeme svaly, organismus cítí, že je tolik nepotřebuje. Klidně si štěpí bílkoviny ze svalů jako zdroj energie a aminokyselin.

Tento stav se umocňuje v případě, kdy ve stravě přijímáme proteinů nedostatek. Což se při dietě snadno stane. Ne že by to na váze nebylo vidět, ale hubnout štěpením svalů a s nedostatkem proteinů není rozhodně ok!

Správná cesta vede jinudy. Hodně se hýbejte a dávejte tělu vyváženou stravu s kvalitními tuky a proteiny. Sacharidy spíše omezte.

To je samozřejmě velmi zjednodušené. Pro správné vyvážení jídelníčku doporučujeme konzultaci s nutričním poradcem a rádi vám s tím pomůžeme.

Proteiny v Complete Power

Důležitost proteinů už jsme si trochu vysvětlili. Není to ale jen o svalech. Proteiny se podílí na stavbě většiny tkání, tvoří enzymy, hormony i krvinky.

Hlavní částí Complete Power tvoří rostlinný protein z fermentované hnědé Bio rýže, který obsahuje všechny esenciální aminokyseliny. Jeho výhodou je výborná stravitelnost a příjemná chuť. V jedné dávce Complete Power získáte 15 g proteinu, což je na jednu porci jídla dostatečné množství. Samozřejmě opět záleží, jak jste aktivní, kolik vážíte atd.

Více o proteinech si můžete přečíst v našem článku.

Koktejl superpotravin

Vyvážený poměr proteinů, tuků a sacharidů je v Complete Power doplněn bohatou směsí superpotravin, zelených potravin a medicínských hub. Vyjmenovat všechny jejich blahodárné účinky by vydalo na další článek a více o nich si můžete zjistit přímo na detailu Complete Power.

Stručně řečeno, dostanete vyváženou porci vitamínů, minerálů, antioxidantů a dalších účinných fytonutrientů pro zdraví i krásu. Samozřejmě bez aditiv, z čistě rostlinných, šetrně zpracovaných zdrojů v Bio kvalitě.

Na cesty a pro sportovce

Praktické balení Complete Power snadno hodíte do tašky nebo do auta a vezme s sebou na cesty, do fitka nebo jógu.

trenérka a fitness nadšenec Martina Ritterová, dlouhodobá uživatelka Complete Power:

„Complete Power používám téměř denně. Pomáhá mi zvládat každodenní tréninky, lekce Piloxingu, taebo i běhání a fitness. Navíc je super na cestování, kdy máte na přípravu jídla málo času.”

Jak si Complete Power nejvíc užijete?

Snadno a rychle! Nápoj připravený v šejkru s vodou nebo rostlinným mlékem máte za chvilku hotový a chutná skvěle. Complete Power má nasládlou vanilkovou chuť a užijete si ho ke snídani, jako svačinu, nebo po tréninku.

Sypká směs se výborně hodí i na mixování s ovocem nebo do kaší.

Nebo chcete zkusit něco originálního? Pak vás nadchne recept na Kuličky s Complete Power.

Určitě přijdete i na další nápady. Neváhejte je s námi sdílet!

Ještě rekapitulace. Complete Power je pro vás vhodný pokud:

  1. Nechcete své tělo šidit a chcete mu dávat to Nej. V Bio kvalitě a nezničené teplem. Přestože na sebe máte málo času.

  2. Hlídáte si váhu, ale víte, že samotné omezení množství jídla není správná cesta.

  3. Jste fyzicky aktivní a potřebujete kvalitní živiny bez zbytečného balastu.

  4. Chcete mít prostě jistotu, že tělu dáváte vše potřebné.

Související produkty

Podobné články

Proteiny – jak, kdy a proč je užívat (a kde je najít)

Proteiny – jak, kdy a proč je užívat (a kde je najít)

06.04.2018

Proteiny ovládly svět výživy. Kdokoliv cvičí nebo se trochu stará o svůj životní styl ví, že proteiny jsou prostě potřeba. Z šatny...

číst celý článek

Univerzální medicína 21. století – kokosový olej

Univerzální medicína 21. století – kokosový olej

05.05.2016

Kokosový olej ještě před pár lety nebyl tak populární, jak je tomu dnes. Postupem času se však jeho podvědomí dostalo do tělové a vlasové...

číst celý článek

všechny články