ZKRÁCENÁ OTEVÍRACÍ DOBA: Ve čtvrtek 25. 04. bude naše prodejna v Brně otevřena do 16.00 hod. V pátek 26. 04. do 15.00. Děkujeme za pochopení.

Rozhovor: Mirek Kopunec - majitel Centra zdraví v Blansku

Vždy říkám hostům:  „nyní se nalézáte v mé spíži, pokud se Vám něco líbí, rád Vám to prodám, pokud ne, rádi to sníme s naší rodinou“ Prodáváme jen to, čemu věříme z celého srdce. Nenajdete tu nic, co bych nedal svým dětem.

Na webu máte slogan: ,,Nikdy není pozdě změnit svůj život k lepšímu“.

Kdy přišel moment, kdy jste se rozhodl měnit životy k lepšímu skrze Centrum zdraví? Co Vás k tomu vedlo?

V roce 2006 jsem měl vážnou nehodu a od té doby měl v hlavě program oběti. To trvalo až do roku 2012, kdy mi strýc ukázal, že se dají vyřešit mnohem závažnější zdravotní problémy. K tomu se přidala sestřenice a vyvedla mě z temnoty zpět na světlo. Společně jsme začali studovat a ozdravovat se. Tato nová cesta bez hranic mě natolik nadchla, že jsme se rozhodli v ní pokračovat veřejně.

Proč za Vámi lidé chodí? (jaké služby, produkty nabízíte) 

Nabízíme to nejlepší, co jsme doposud objevili, vyzkoušeli a nastudovali. Vždy říkám hostům:  „nyní se nalézáte v mé spíži, pokud se Vám něco líbí, rád Vám to prodám, pokud ne, rádi to sníme s naší rodinou“ Prodáváme jen to, čemu věříme z celého srdce. Nenajdete tu nic, co bych nedal svým dětem. Na našem krámku naleznete superpotraviny BIO a RAW kvality, bylinky, řasy, minerály, vodní filtry a tak dále. Vždy když něco objevím a vyzkouším, nabídnu to lidem.  Děláme také diagnostiku patogenů, virů a bakterií, které napadají náš organismus zevnitř.

Představte nám Váš tým. (s kým se u Vás lidé mohou setkat)

Přímo v centru bývám hlavně já a má žena Míša. Já dělám převážně diagnostiky a Míša reflexologii. Společně pak připravujeme raw food.  Spolupracujeme také s mnoha šikovnými lidmi a rádi případně nasměrujeme tam, kde věříme, že pomohou.

Jaké kurzy pořádáte?

Lidé k nám chodí především na večery s živou stravou, didgeridoo meditace, cvičení a nyní se pomalu plní skupinové plazmy, kde se likvidují paraziti.


Co v nejbližší době chystáte? (akce, přednášku, kurz)

Vzhledem k tomu, že skupinová plazma je každý týden, tak tu. Každý měsíc pak bývá večer s živou stravou a hostem.

Jeden příklad, komu se život změnil díky Centru zdraví v Blansku

Kamil 38 let

„Díky Vám jsem se dostal na nádhernou cestu. Inspirovali jste mě a byli mým odrazovým můstkem směrem, kterým se chci ubírat. Pomohli jste mi složit mozaiku informací v mé hlavě do smysluplného a nádherného obrázku. Od srdce doporučuji vyzkoušet tyto vysoké vibrace, plné klidu a pohody.“

Zuzana 31 let

„Chtěla bych poděkovat Mirkovi za to, co na svých kurzech živé stravy přináší a s jakou energií a vtipem dokáže předat informace a hlavně inspirovat své okolí a vůbec kohokoli, kdo jej pozná. Obdivuji s jakou lehkostí, přirozeností a šarmem předává svoje znalosti a zkušenosti, které se během své životní cesty dozvídá, naučí nebo mu je jen tak někdo velmi zajímavý..náhodou sdělí :-). Vždy se s vámi podělí o to s čím má nejlepší zkušenost a zato si ho moc vážím, protože si nic nenechává pro sebe a sdílí vše důležité, co vám pomůže otevřít oči a zlepšit si aspoň o další kousíček svoje zdraví. Z každého setkání s ním si vždy odnesu plno vědomostí, dobrou náladu a jsem opravdu vděčná a ráda na to, že ho znám. Mirek předává vše co umí a inspiruje natolik své okolí, že se lidé kolem něj s nadšením navrací k přírodě, sobě samým a u toho se ještě velmi dobře baví a ochutnávají jeho nejlepší živé recepty. Z celého srdce Ti děkuji Mirku za to co děláš a co světu přinášíš :-)“

- Centrum Zdraví Blansko, Miroslav Kopunec.

Související produkty