V piatok 29. 03. a v pondelok 01. 04. bude naša brněnská predajňa z dôvodu veľkonočných sviatok ZATVORENÁ. Ďakujeme za pochopenie.

Srdíčkový máj, lásky čas

S čím se vám spojí slovo „máj“? Se srdcem? S láskou? S kvetoucí a milující se přírodou? Toto všechno a ještě mnohem víc můžete v květnu zažít s Vitalvibem – startujeme totiž  srdíčkovou kampaň , jejímž cílem je šířit radost, pozitivní energii a naše skvělé produkty. Kdykoli během května si můžete nastavit srdce Vitalvibe do Vaší profilové fotky na Facebooku. A co za to?

Na konci května obdržíte slevový kupon 11 % na Vaši následující objednávku. Všichni, kdo takto rozšíří pozitivní a laskavou energii po síti, budou navíc zařazeni do slosování o Sunwarrior Blend protein s příchutí dle vlastní volby. Kromě májové srdíčkové akce se dnes budeme věnovat i zdravému mlsání, afrodiziakálním potravinám, povzbuzujícímu parfému a pohlazení pro kůži.Pro dárečky a dalším infu o kampani klikněte zde.

Krása, láska a plodnost, to je Afrodité!

Mezi skvělé superpotraviny podporující sexuální touhu a libido, nazvané podle řecké bohyně lásky Afrodité afrodiziaky, patří včelí pyl a drcené kakaové boby. Nepražené kakaové boby jsou skutečným pokrmem bohů – jedná se o jednu z nejkomplexnějších potravin na světě. Obsahují mnoho hořčíku, vápníku a železa a jsou velmi silným antioxidantem, který chrání celé tělo. Snižují srážlivost krve a riziko mozkové mrtvice a infarktu, zlepšují krevní oběh, regulují srdeční tep a krevní tlak. Chrání organismus před toxiny z životního prostředí a z metabolických přeměn a odolávají poškození volnými radikály. Navíc obsahují fenyletylamin, což je látka vytvářející se v mozku, když jsme zamilovaní. Prvotřídní kakaové boby pocházejí z oblastí kolem rovníku od lokálních farmářů, od nichž se vykupují na základě pravidel fair-trade. Včelí pyl neboli „fontána mládí“ je jedna z nejkomplexnějších potravin na světě, která výrazně posiluje imunitu a zlepšuje plodnost a potenci. Má příznivý vliv na koncentraci, rozjasňuje pleť a podporuje životní energii a vitalitu. Navíc se – stejně jako drcené boby – dá použít jako chutná svačinka, kterou s sebou v malé krabičce můžete vzít kamkoli. A co teprve elixír lásky ze směsi drcených bobů a včelího pylu!

Zdravé pamlsky na našem stole

Květen je i čas hýčkání a mlsání. Dopřejme si proto jako chutnou a zdravou svačinku sušené moruše. Jedná se o slaďoučké a chutné ovoce s vysokým podílem přírodních cukrů, bílkovin a stravitelné vlákniny, která podporuje zdravou funkci střev. Nadto se jedná o antioxidant s širokým spektrem vitamínů a minerálů, který přispívá ke zdraví kardiovaskulárního systému a správné práci nervové soustavy. Pro někoho se možná nečekaně ve zdravém mlsání objeví spirulina. Někteří ji považují za pamlsek samu o sobě, ostatní si z ní mohou vyrobit skvělou zmrzlinu! Stačí rozmixovat banány, spirulinu prášek a vanilkový lusk a tuto směs dát zamrazit. Zmrzlinu můžete servírovat s drcenými kakaovými boby a(nebo) včelím pylem. Spirulina je jednou z nejúčinnějších superpotravin na světě, kterou již staří Aztékové považovali za pokrm bohů. Je zdrojem koncentrovaných, netoxických a jednoduše vstřebatelných živin, obsahuje velké množství chlorofylu a všech osm základních aminokyselin. Jedná se o silný antioxidant, který povzbuzuje imunitu a prostřednictvím beta-karotenu chrání kůži před poškozením nadměrným sluněním. Zlepšuje prokrvení organismu a podporuje tím regenerační proces, odkyseluje organismus a pročišťuje jej, pomáhá v boji s alergiemi a záněty a detoxikuje organismus.

Rozmazlujte svou pokožku i čichové buňky!

Že existují zdravé a nezdravé tuky už snad víme všichni. Zdraví prospěšné tuky obsahují esenciální mastné kyseliny, které podporují správné fungování kardiovaskulárního, nervového i imunitního systému. Pokud stále netušíte, o kterých tucích je řeč, jedná se o kokosový a konopný olej a o kakaové máslo.Kokosový olej je unikátní v tom, že je tepelně stálý, takže se nepřepaluje, pomalu oxiduje a vzdoruje žluknutí. Přitom dává jídlu výtečnou a nezaměnitelnou chuť a je lehce stravitelný. Mimoto nádherně voní a skvěle se roztírá, takže jej lze použít i mimo kuchyň – jako opalovací krém či krém po opalování, při masážích, při péči o pokožku, jako zubní olej nebo lubrikant. Kokosový olej se získává lisováním bílé dužiny kokosového ořechu.

Po hýčkání našich chuťových buněk a pokožky se přesuneme ještě k čichu. Kombinace vůně cedrového dřeva, vanilky, levandule a limetky povzbudí náš organismus. Vonná kulička Stress Away™ Roll-On obsahuje unikátní kombinaci esenciálních olejů pro účinnou úlevu od každodenního stresu. Vůně Stress Away snižuje napětí a navozuje pocit pohody. Voňavku stačí protřepat a nanést na zápěstí, krk, paže nebo kamkoliv je Vám to příjemné.

Potěšili jsme již téměř všechny naše smysly – až na sluch a zrak, avšak ani ty nepřijdou zkrátka, pokud přijmete naše pozvání na Májový afrodiziakální workshop. Nedělním láskou a skvělými dobrotami prodchnutým odpolednem věnovaným zdravému mlsání, dobré náladě, afrodiziakálním potravinám a uvolnění pro páry, Vás provede skvělá lektorka a propagátorka živé stravy Bohunka Prchlíková. Podělí se s vámi nejen o svůj příběh k živé stravě, ale pomůže Vám i načerpat expandující a smyslnou jarní energii a posunout své kulinářské dovednosti do nové dimenze!

Súvisiace produkty