V piatok 29. 03. a v pondelok 01. 04. bude naša brněnská predajňa z dôvodu veľkonočných sviatok ZATVORENÁ. Ďakujeme za pochopenie.

Sladká velikonoční vajíčka

Takové pop-cakes aneb bonbóny na špejli jsou skvělá velikonoční nadílka, navíc když je vytvarujete do vajíček. Zdobit můžete čímkoliv, co najdete - oříšky, mrkvičkou, sedmikráskami nebo okvětními lístky fialek.

Pre deti, Sladké maškrty Kešu orechy

Sladká velikonoční vajíčka

Ingredience (10 vajíček):

Postup:

Natrouháme mrkev a vymačkáme z ní šťávu. Smícháme s kokosem, kešu ořechy, citrónovou šťávou, skořicí, muškátovým květem a vlašskými ořechy. Osladíme kokosovým cukrem, osolíme špetkou soli a dochutíme vanilkovým extraktem. Tvarujeme vajíčka, která necháme ztuhnout v lednici nebo na chvíli v mrazáku.

Mezitím si vyrobíme čokoládu na polevu. Rozpustíme 100% raw čokoládu, osladíme tmavým javorovým sirupem a přidáme špetku soli.

A jdeme do finále. Konec špejle namočíme v čokoládě a opatrně zapíchneme do mrkvového vajíčka, polijeme čokoládou a zdobíme podle fantazie. Necháme v lednici ještě ztuhnout a rozdáváme koledníkům.

Sladká velikonoční vajíčka

Tieto produkty môžete kúpiť u nás

Mohli by vás zaujímať aj tieto recepty

Citrónové bonbony

Citrónové bonbony

Sladké maškrty 5 - 15 minút

Tyto jednoduché a svěží bonbony vás zasytí díky použitým ořechům a přitom mile překvapí osvěžujícím citrónovým aroma. Vyzkoušejte.

Prejsť na recept

Chia kuličky s karobem

Chia kuličky s karobem

Pre deti, Sladké maškrty 5 - 15 minút

Kuličky s chia semínky vám dodají potřebnou energii během celého dne. Krémová textura z ořechového másla umožňuje nekonečně mnoho...

Prejsť na recept

Raw hořká čokoláda

Raw hořká čokoláda

Čokoláda 5 - 15 minút Kakaový prášok, Kakaové maslo

Vyrobte sobě a svým blízkým domácí čokoládu, třeba i do zásob. V lednici vydrží dva týdny, v mrazáku mnohem déle. :-)

Prejsť na recept

Dýňový košíček s čokoládou

Dýňový košíček s čokoládou

Dezert & torta, Sladké maškrty 5 - 15 minút Kakaová pasta

Ze syrové dýně se dají vykouzlit skvělé dezerty. Příkladem toho jsou tyto raw košíčky z ořechů a čokolády s voňavým kořením, které vám...

Prejsť na recept

všetky články