On Friday 29 March and Monday 01 April, our shop in Brno will be CLOSED due to the Easter holidays. Thank you for your understanding.

Counselling: Choco Marbles Organic Sour Cherries

Sour cherries coated in raw creamy chocolate - the perfect gift & snack in one. These treats offer a healthier version of classic chocolate covered nuts and fruit. With activated raw nuts and gently dried fruit, the choc dragees...

product
What is your question?
Leave blank
 
Number of questions: 1

Lenka 7. October 2021

Dobrý večer,
višně v čokoládě - čokoláda je hořká, nebo sladká, (chtěla jsem napsat mléčná, ale to u Vašich výrobků asi nepřichází v úvahu...)? Čím je tedy slazena? A pokud je výrobek sladký, neuvažujete i o prodeji višní v hořké čokoládě? Děkuji

View response
Ing. Petra Vašková

Ing. Petra Vašková Replied by:

product specialist, holistic nutrition consultant

Dobrý den, paní Lenko,

tato čokoláda je slazená kokosovým cukrem, chuťově je to lehčí hořká čokoláda (ale není tak klasifikovaná výrobcem). Pro doplnění případně kopíruji složení, které je napsané na našich stránkách:
raw čokoláda* (67%) (kakaové máslo*, kokosový cukr*, kakaový prášek*, kešu ořechy*, vanilka Bourbon*, sůl), sušené višně* (33%).
Neuvažujeme zatím o prodeji višní v hořké čokoládě, protože je to pro nás okrajová záležitost, spíše až někdy do budoucna.

V případě dalších dotazů jsem pro Vás k dispozici na 732 690 885 nebo petra.v@vitalvibe.cz.
Přeji krásný den,
s pozdravem,
Petra