SHORTENED OPENING HOURS: On Wednesday, Thursday and Friday, our store in Brno will be open until15.00. Thank you for your understanding.

Counselling: Lion’s Mane Organic, Tincture

Lion's mane (yamabushitake) is grown on an outdoor farm in Finland. The double extraction of the mushrooms ensures that each bottle of tincture is very pure, with all the important compounds extracted. Dosage:   Always start with...

product
What is your question?
Leave blank
 
Number of questions: 1

Marta 9. February 2022

dobrý den, mohu se zeptat na nějaký přípravek, který pomáhá na soustředění a práci mozku si pamatovat co je třeba. Produkt chci pro manžela, který je právník a množství informací, které si musí pamatovat je opravdu hodně. Poslední dobou se stává, že když třeba na několik dní vypne tak pak trvá několik dní mozek opět nastartovat do funkčního režimu. nedaří se mu udržet myšlenky jako dřív a v noci se mu myšlenky honí hlavou a tedy i spánek není tak kvalitní jak by měl být. Mohu poprosit o radu co z Vašeho sortimentu vyzkoušet. Předem děkuji za radu. S pozdravem Marta .

View response
Ing. Petra Vašková

Ing. Petra Vašková Replied by:

product specialist, holistic nutrition consultant

Dobrý den, Marti,

rozumím Vám (nebo Vašemu manželovi). Bohužel některé profese jsou opravdu mentálně náročné a je otázkou, jestli je vůbec evolučně mozek připraven a přizpůsoben přijímat takové kvantum informací. Nicméně - podpořila bych Vašeho manžela následujícími doplňky: omega-3 nenasycené mastné kyseliny (kdykoliv v průběhu dne s jídlem), CBD (před spaním), funkční houba Lion's Mane v dopoledních hodinách a houba Reishi přes spaním.

Odkazy na doplňky:
https://www.vitalvibe.eu/cs/imunita/894-omega-3.html
https://www.vitalvibe.eu/cs/super-potraviny/938-synergy-cbd-mct-oil.html
https://www.vitalvibe.eu/cs/funkcni-houby/912-reishi-mushroom-tincture-.html
https://www.vitalvibe.eu/cs/funkcni-houby/913-lion-s-mane-mushroom-tincture-.html

V případě dalších dotazů jsem k dispozici na 732 690 885 nebo petra.v@vitalvibe.cz.

Přeji krásný den,
s pozdravem,
Petra