ZKRÁCENÁ OTEVÍRACÍ DOBA: Ve středu, čtvrtek a pátek bude naše prodejna v Brně otevřena do 15.00 hod. Děkujeme za pochopení.

Poradna: Green Mush™

Green Mush™  je plnohodnotná rostlinná potravina bez obsahu pesticidů. Nepodobá se žádným běžným vitamínovým a minerálním produktům. Je totiž naprosto netoxická a dobře vstřebatelná.  Green Mush™  neobsahuje absolutně žádné syntetické...

Na produkt
Na co se chcete zeptat?
Leave blank
 
Počet dotazů: 2

Lenka Jančaříková 31. ledna 2019

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je důležité, aby zvířátka jedli tento doplněk každý nebo stačí, když se jim to dá např. 3x týdně? Máme doma dvě kočičky a těžko říct, zda by si zvyly.
Máme teď kocourka po kastraci a dostává ještě antibiotika v přášcích, myslíte, že je to vhodné s tím kombinovat nebo je to spíše otázka pro veterináře? Moc Vám děkuji za odpověď

Zobrazit odpověď
Mgr. Lenka Sobková

Mgr. Lenka Sobková odpověděl:

farmaceutka, výživová specialistka, srdcařka pro léčení přirozenými cestami

Dobrý den, Lenko,
otázka dávkování zelených potravin zvířátkům je dosti individuální. Každé zvířátko intuitivně "pozná", jaká dávka a kdy mu dělá dobře. Ideální je, nabídnout nejprve menší dávku a nechat kočičky vybrat si, jestli je právě teď tan vhodný čas a také jaká dávka je ideální.
Většina kočiček a pejsků zelené potraviny milují, náš pes by jich zbaštil klidně půlku dózy najednou :)
Green Mush bych souběžně s antibiotiky úplně nepodávala. Jednak (jako většina zelených potravin) lehce ovlivňuje srážlivost krve, což po operaci není úplně vhodné. A druhak potenciálně může ovlivňovat účinnost atb.
Přeji krásný den a mnoho radosti s domácími mazlíčky :)
Mgr. Lenka Sobková

Anton Lyalkov 11. prosince 2018

Dobry den,

Kolik mate trvanlivost GREEN MUSH™?

Zobrazit odpověď
Mgr. Lenka Sobková

Mgr. Lenka Sobková odpověděl:

farmaceutka, výživová specialistka, srdcařka pro léčení přirozenými cestami

Dobrý den, Antone,
aktuální šarže má minimální trvanlivost do 12/20.
Přeji krásný den :)
Lenka Sobková