ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY: Ve čtvrtek 25. 04. bude naše prodejna v Brně otevřena do 16.00 hod. V pátek 26. 04. máme zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Poradna: Cordyceps BIO, tinktura

O přípravku Cordyceps Cordyceps militaris se pěstuje v laboratoři ve Finsku. Je zajištěno, že substrát je organický a v nejvyšší kvalitě pro dosažení maximálních hladin kordycepinu. O extrakčním procesu:  Sušený Cordyceps se...

Na produkt
Na co se chcete zeptat?
Leave blank
 
Počet dotazů: 1

Katka 13. srpna 2020

Cordyceps - Dobrý den, prosím je vhodná tinktura Cordyceps pro 3,5 létě dítě? Cordyceps nám byl doporučen jako podpora léčby při lymeske borelióze a já hledám, v jaké formě to dítěte podávat. Prášky ani kapsle nejsme schopni do něj dostat v celku, jedině rozdrtit a smíchat třeba s jogurtem, jinak to nedokáže spolknout. Děkuji za pomoc.

Zobrazit odpověď
Ing. Petra Vašková

Ing. Petra Vašková odpověděl:

produktová specialistka, celostní výživová poradkyně

Dobrý den, paní Katko,

o něco vhodnější by byl pro tak malé díte cordyceps ve formě prášku (čistě kvůli menšímu množství alkoholu). Nemusíte z něj připravovat nápoj, můžete jej právě smíchat třeba s jogurtem, v ovocném smoothie, v oblíbeném čaji apod.

Odkaz na doplněk: https://www.vitalvibe.eu/cs/funkcni-houby/273-cordyceps-schisandra-mushroom-mix-.html?search_query_product=cordyceps

V případě dalších dotazů jsem k dispozici na petra.v@vitalvibe.cz.

Přeji krásný den,
s pozdravem,
Petra