V pátek 29. 03. a v pondělí 01. 04. bude naše brněnská prodejna z důvodu velikonočních svátků ZAVŘENÁ. Děkujeme za pochopení.

Poradna: Mixér Vitamix A2500

ASCENT SERIES Díky spojení nejmodernějšího designu s výkonem a precizností Vitamix představuje první vysoce výkonné mixéry s  revoluční bezdrátovou technologií (NFC) , která poskytuje maximální pohodlí a univerzálnost dnes i na...

Na produkt
Na co se chcete zeptat?
Leave blank
 
Počet dotazů: 3

Ivana Macurová 25. listopadu 2020

Mohou se mlít tvrdá semínka sušeného šípku?

Zobrazit odpověď
Ing. Petra Vašková

Ing. Petra Vašková odpověděl:

produktová specialistka, celostní výživová poradkyně

Dobrý den, paní Macurová,

teoreticky mohou, ale většinou se semínka odstraňují a chceme pomlít šípek jako takový. Šípky se pěkně umelou, pokud budou dobře vysušené.

V případě jakýchkoliv dotazů jsem k dispozici na 732 690 885 nebo petra.v@vitalvibe.cz.
Přeji pěkný den,
s pozdravem
Petra

Šárka 17. července 2020

Dobrý den,chtěla bych vás poprosit o radu, jaký z vámi nabízených mixérů byste mi doporučili pro domácí použití (alespoň zatím????). Chtěla bych, aby si uměl snadno poradit se zmrzlým ovocem, ořechy (sekání, mouka i mléko), s datlemi, určitě budu dělat i smoothie atd. Předpokládám, že budu mixér používat denně.Pokud to jde, prosím o radu.Děkuji moc a přeji pěkný den.????Šárka

Zobrazit odpověď
Ing. Petra Vašková

Ing. Petra Vašková odpověděl:

produktová specialistka, celostní výživová poradkyně

Dobrý den, paní Šárko,

abych zde nevypisovala přesné parametry nejrůznějších mixérů, přikládám velmi přehledný článek: https://loveofraw.cz/srovnani-10-mixeru/.

Myslím, že Omniblend si poradí se vším, co jste uvedla :-)
V případě dalších dotazů jsem pro Vás k dispozici na 732 690 885 nebo petra.v@vitalvibe.cz
Přeji krásný zbytek víkendu

s pozdravem,
Petra

Tereza Kostková 7. července 2016

Dobrý den,
jaký je rozdíl mezi mixérem Vitamix TNC 5200 a Vitamix Pro 500, nebo 750?
Pro začínající a nadšené raw mámu a malé děti byste doporučili jaký? A jaké další vybavení (sušička, spiralizér, lis na mléko? Je možná nějaká celková sleva? Zadávala jsem svůj kontakt do nabídky na vašem webu ohledně připojení do jakési skupiny přátel, zatím mi nic emailem nedorazilo?
Děkuji, pěkný den přeju,
TK

Zobrazit odpověď
Sandra Zlatkovská

Sandra Zlatkovská odpověděl:

Krásný den paní Kostková, rozdílů mezi mixéry je hned několik, jedná se zejména o výkon a funkce, které mixéry nabízejí. Vitamix pro 750 má oproti Vitamixu 500 samočistící program, který Vám usnadní čištění nádoby a program na pyré. Oba mixéry se shodují v programech na přípravu smoothie, mražených dezertů a polévek. Doporučuji Vám nacítit si jaký mixér pro Vás bude nejvhodnější dle pokrmů, které se chystáte připravovat a frekvence užívání. Ohledně Vašeho dotazu k vybavení - záleží na Vás, jaké pokrmy se chystáte připravovat a co je pro Vás tedy nejvhodnější. Sušička i spiralizér jsou v RAW kuchyni skvělými pomocníky a mohou velmi usnadnit přípravu pokrmů a zpestřit jídelníček o celou škálu výborných jídel. Lis na mléko Vám určitě doporučuji. Docílíte tak možnosti konzumace zdravých rostlinných mlék bez zbytečných konzervantů, cukrů a dalších chemických přísad, které jsou v těch kupovaných. K nákupům rádi přibalujeme pozornost v podobě nějakého z našich produktů, v objednávkách s vyšší částkou můžete podobný dárek očekávat. Klub Vitalvibe je projekt, který je stále v procesu a informace obdržíte v nejbližší možné době. Do té doby Vám navrhuji se zaregistrovat na našem webu. Ve svém účtu můžete nálézt sekci konto odměn, přičemž odměny získáte při každém nákupu.

S pozdravem Sandra Vitalvibe